Diverse interieurwerken regio Limburg 

vraag uw offerte

Keukens en badkamers in diverse stijlen

Uw keuken en badkamer zijn twee kamers in uw woning die eerst en vooral functioneel moeten zijn, maar uiteraard ook mooi en passend bij uw volledig interieur. Gelukkig kunt u voor badkamers en keukens in Zonhoven en omgeving ook terecht bij KV Interieur.

Klassieke of moderne stijl

Om dit te verwezenlijken bieden wij u de mogelijkheid te kiezen uit een ruim aanbod van diverse materialen. Dus zowel klanten met een voorkeur voor een moderne inrichting als zij die opteren voor een iets klassiekere stijl kunnen bij ons aankloppen. Wij komen steeds langs bij u om de nodige informatie te verschaffen. Aan de hand daarvan kunt u kiezen uit ons ruim aanbod mogelijke stijlen en materialen. Wij maken op basis hiervan een correcte offerte op waarop alle werken en materialen vermeld staan.

Bel ons voor meer informatie

Kunt u zich vinden in het voorstel van KV Interieur voor uw keuken of badkamer, dan stellen wij een planning op om de werken uit te voeren op een voor u passend tijdstip. Vul meteen ons contactformulier in voor meer info of bel ons voor een afspraak.

Bel of mail ons meteen
voor meer info of een offerte op maat!

Contacteer ons