Voor jouw unieke interieurbeleving


 Contacteer ons

BINNENDEUREN

Stevige en mooi afgewerkte binnendeuren

Klassiek of modern, wit gelakt of beukenhout, … Bij KV Interieur in Zonhoven hebben we zeker en vast de binnendeur in huis die voldoet aan uw eisen en verwachtingen. 

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het interieur, ze zorgen namelijk mee voor de eerste indruk die u krijgt wanneer u een woning betreedt. Ze maken deel uit van de uitstraling van uw woning, dus vinden wij het bij KV Interieur belangrijk dat onze klanten fier kunnen zijn op hun prachtexemplaren. Als u kiest voor binnendeuren van KV Interieur, doet u een investering voor het leven én bent u zeker dat uw deuren een aantrekkelijke aanvulling vormen op de look van uw woning. 

Van eik tot schilderdeuren

Bij KV Interieur zorgen we in Zonhoven en omgeving voor binnendeuren van topkwaliteit in diverse materialen. Zowel volle eiken deuren als gewone schilderdeuren kunt u bij ons krijgen. Wij plaatsen de deuren en zorgen voor de bijhorende afwerking zodat u elke ruimte deftig kunt afsluiten. Wist u dat we, naast plaatser van gewone binnendeuren, ook gecertificeerd plaatser van brandwerende deuren zijn? We beschikken met andere woorden over het ISIB-label, wat betekent dat we de nodige opleidingen gevolgd hebben en de juiste certificaten bezitten. 

Offerte en contact

Onze vakmannen kunnen u al het nodige advies geven met betrekking tot de levering en de plaatsing van branddeuren. Ook voor appartementen kunt u ons contacteren. Of zoekt u een vakman voor gyprocwerkengevelbekledingkeukens en badkamers of maatkasten? Bel KV Interieur voor meer informatie over onze mogelijkheden wat betreft binnendeuren, of vul snel ons online contactformulier in.