Voor jouw unieke interieurbeleving


 Contacteer ons

GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding voor een perfecte bescherming

Merkt u dat uw gevel aan opfrissing toe is? Bent u op zoek naar een expert in gevelbekleding in Zonhoven en omstreken? KV Interieur stopt uw kostbare gevel graag in een nieuw jasje. 

Uw gevel heeft niet alleen een esthetische functie, maar ook draagt een deftig onderhouden gevel bij aan uw wooncomfort aangezien het een belangrijk element is ter bescherming van uw woning. Dankzij de gevelbekleding van KV Interieur houdt u onder andere vocht buiten en geniet u van bijkomende isolatie. Onze gevelbekleding is uiterst solide en is bestand tegen weer en wind. Wij werken uitsluitend met materialen van gerenommeerde merken die de hoogste kwaliteit genieten. Voor gevelbekleding die op een correcte manier geplaatst wordt én uit degelijk materiaal bestaat, is er slechts één adres! 

Diverse types

U kunt bij ons terecht voor gevelbekleding van diverse types, zoals sidings, trespa, thermowood en ceder. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle materialen die hun degelijkheid reeds meermaals bewezen hebben. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte plaatsing van alle gevelbekleding tegen een zeer scherpe prijs. Zowel voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw kunt u ons vrijblijvend contacteren. Ons ervaren team plaatst uw gevelbekleding op vakkundige wijze met oog voor detail en een correcte afwerking. 

Offerte en contact

Geef vocht geen kans en laat gevelbekleding aanbrengen door een erkend vakman. Bel KV Interieur in Zonhoven voor meer informatie of laat een gratis en vrijblijvende offerte opstellen. Of zoekt u een vakman voor gyprocwerken, binnendeurenkeukens en badkamers of maatkasten? Ook voor deskundig advies kunt u op ons rekenen.