Voor jouw unieke interieurbeleving


 Contacteer ons

Gyprocwerken voor nieuwbouw of renovatie

Gyprowerken in Zonhoven en omgeving? Dan bent u bij KV Interieur, hoe kan het ook anders, aan het juiste adres! Gyproc is een zeer flexibel materiaal dat zich makkelijk leent voor diverse toepassingen. Zo kunt u gyproc gebruiken als bekleding op bestaande muren. 

De muren worden volledig vernieuwd en krijgen een mooie en effen indruk. Daarnaast leent deze vorm van droogbouw zich uitstekend tot het construeren van (verlaagde) plafonds en scheidingswanden. 

Wel dient u er rekening mee te houden dat de ruimte waarin de gyproc aangebracht moet worden, een grote rol speelt bij de keuze van de juiste gyproc. Badkamers vragen bijvoorbeeld een ander soort gyproc dan woonkamers omwille van de hogere vochtigheidsgraad. 

Valse wanden of plafonds

Valse wanden en plafonds plaatsen we met behulp van gyproc moeiteloos om uw ruimtes in te delen of eventueel te verkleinen. Uiteraard is een mooie afwerking hier van groot belang, KV Interieur zorgt dan ook voor precisiewerk van de hoogste graad. Toch garanderen we u dat onze prijzen perfect betaalbaar blijven. 

Offerte en contact

Zoek niet verder en kies voor een ervaren aannemer uit eigen streek die perfect uw gyprocwerken kan uitvoeren. Of zoekt u een vakman voor gevelbekledingbinnendeurenkeukens en badkamers of maatkasten?  Bel KV Interieur in Zonhoven of vul ons online contactformulier in, wij geven u zo snel mogelijk een passend antwoord of correct advies.