Voor jouw unieke interieurbeleving


 Contacteer ons

Besparen dankzij zelfbouwpakketten

Wanneer u bouwt of verbouwt, weet u dat u hoe dan ook een serieuze som geld zult moeten betalen aan het einde van de rit. Bij KV Interieur hebben we echter een manier gevonden om ervoor te zorgen dat u kunt besparen op uw bouwwerken: 

Onze handige zelfbouwpakketten! Het idee is simpel: u koopt een ladekast, een dressing, een tv-meubel, een bureau, een badkamerkast, een keukenkast, … en wij leveren op maat gezaagde panelen die u makkelijk en mits de juiste instructies, zelf in elkaar kunt steken. Op die manier spaart u heel wat installatiekosten en werkuren van onze vakmannen uit. Zit u tijdens het monteren van uw kast(en) toch even vast of wilt u de mening van een kenner? Geen probleem, onze techniekers staan klaar om u van deskundig advies te voorzien indien nodig. 

Geef ons gerust uw wensen door, bezorg ons uw plannen en wij stellen een zelfbouwpakket op maat samen. We berekenen hoeveel materiaal u precies nodig heeft en voorzien u van een duidelijke handleiding, technische fiches en een vlotte service zodat de klus in een wip en een gauw geklaard is! 

Offerte en contact

Vraagt u zich af of u de kasten die u voor ogen heeft, in de vorm van een zelfbouwpakket kunt laten leveren? Of zoekt u een vakman voor gevelbekledingbinnendeuren, gyprocwerkenkeukens en badkamers of maatkasten? Check gerust even bij KV Interieur in Zonhoven, wij bezorgen u met plezier alle nodige informatie.