Voor jouw unieke interieurbeleving


 Contacteer ons

Duurzame keukens en badkamers

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Mooi, dan zijn vroeg of laat uw badkamer en keuken aan de beurt. Uw keuken en badkamer zijn twee kamers in uw woning die eerst en vooral functioneel moeten zijn, maar uiteraard ook mooi en passend moeten zijn bij uw volledig interieur.

Geef een deel van het bouwproces uit handen en laat de werken in uw keuken en/of badkamer vlot verlopen dankzij de hulp van KV Interieur in Zonhoven en omstreken (+ 35 km). Wij komen langs bij u en overlopen samen het ontwerp dat u voor ogen heeft zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een oase van rust en ontspanning in uw droombadkamer. Kunt u hulp gebruiken bij het renoveren of plaatsen van uw keuken? Ook dan zijn onze vakmannen uw ideale partner om ervoor te zorgen dat u in een propere, functionele omgeving de lekkerste gerechten kunt klaarmaken. Uiteraard besteden we de nodige aandacht aan de esthetische kant en de stijl van uw ruimtes.

Dankzij de zorgvuldige aanpak van KV Interieur hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over eventuele defecten of mankementen. Bovendien zweren we bij gewaardeerde en duurzame merken. Bij de materiaalkeuze houden we rekening met de functionaliteit ervan, maar evenzeer met het totaalconcept van uw woning. Het eindresultaat zal daardoor precies zijn zoals u het voor ogen had. 

Klassieke of moderne stijl

Om dit te verwezenlijken bieden we u de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim aanbod van diverse materialen. Zowel klanten met een voorkeur voor een moderne inrichting als klanten die opteren voor een iets klassiekere stijl kunnen bij ons aankloppen. Wij komen steeds langs bij u om de nodige informatie te verschaffen. Aan de hand daarvan kunt u kiezen uit ons ruim aanbod van mogelijke stijlen en materialen en vervolgens stellen onze vakmannen een correcte offerte op waarop alle werken en materialen vermeld staan. 

Offerte en contact

Kunt u zich vinden in het voorstel van KV Interieur voor uw keuken of badkamer? Of zoekt u een vakman voor gyprocwerken, gevelbekleding, maatkasten of binnendeuren?  Dan stellen we een planning op om de werken uit te voeren op een voor u passend tijdstip. Vul meteen ons contactformulier in voor meer info of bel ons voor een afspraak.


Besparen dankzij zelfbouwpakketten

Bij KV Interieur hebben we echter een manier gevonden om ervoor te zorgen dat u kunt besparen op uw bouwwerken: Onze handige zelfbouwpakketten!