Bent u op zoek naar een expert in interieurwerken in de ruimere omgeving van Zonhoven (+ 35 km)?

Dan bent u bij KV Interieur aan het juiste adres. Als ervaren team zorgen wij sinds 2008 voor een breed aanbod aan diverse werken die we uitvoeren in regio Limburg. Of u nu een nieuwbouwproject heeft lopen of renovatiewerken wilt starten, of u nu een kleine klus of grote werkzaamheden aan ons wilt toevertrouwen; KV Interieur is dé specialist voor al uw interieurwerken. 

Wij werken uitsluitend met kwalitatief materiaal, en dat ziet u meteen aan onze afwerking en duurzaamheid. Ook gevelbekleding en gyprocwerken behoren tot onze mogelijkheden. 

Beste kwaliteit en vlotte service

Zo steken we keukens en badkamers in alle mogelijke stijlen in elkaar. Heeft u nog wat verloren ruimte in uw woning? Dan kunnen inbouwkasten misschien wel zorgen voor een geschikte invulling. Kies niet voor standaard meubels, maar laat ons meubels op maat maken zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Ook binnendeuren kennen voor ons geen geheimen. Onze materialen zijn steeds van de beste kwaliteit zodat u lang kunt genieten van uw investering.

Met andere woorden: ga voor vakkennis, ervaring en een optimale service en kies voor KV Interieur! Ons bestand van tevreden klanten zal ook ú ongetwijfeld overtuigen van onze goede service. 

Wij staan garant voor transparante communicatie waarbij onze klanten betrokken worden bij alle stappen die gezet worden in het bouwproces. Op die manier kunt u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan, en kunt u te allen tijde nog feedback doorgeven indien gewenst. Voor KV Interieur is maatwerk zeer belangrijk. Onze vakmannen gaan dan ook steeds met oog voor detail aan de slag, en ronden een project pas af wanneer u als klant 100% tevreden bent. Voor minder gaan we niet. 

Op maat van uw wensen

Houdt u van een klassieke stijl of kan uw interieur een moderne toets gebruiken? Uw persoonlijke stijl staat centraal bij het maatwerk dat wij leveren. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en verwachtingen alvorens we aan de slag gaan. Wij stellen onze ervaring en materialenkennis te uwer beschikking en staan u graag bij met professioneel advies. Zo werken we samen naar een eindresultaat toe dat van A tot Z is zoals u het voor ogen had. 

KV Interieur is uw garantie op een harmonieuze woning waar u volledig tot rust kunt komen. Een overzichtelijke dressing, een gezellige living, een uitnodigende keuken, … We doen het allemaal voor u en verliezen daarbij het coherente geheel en uw unieke stijl nooit uit het oog. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze passie voor maatwerk leveren we steeds projecten af waar zowel wij als onze klanten trots op zijn!


Besparen dankzij zelfbouwpakketten

Bij KV Interieur hebben we echter een manier gevonden om ervoor te zorgen dat u kunt besparen op uw bouwwerken: Onze handige zelfbouwpakketten!


Onze diensten

KEUKENS & BADKAMERS

KEUKENS & BADKAMERS

Uw keuken en badkamer zijn twee kamers in uw woning die eerst en vooral functioneel moeten zijn, maar uiteraard ook mooi en passend moeten zijn bij uw volledig interieur.
INBOUWKASTEN

INBOUWKASTEN

Onze opbergoplossingen op maat passen zich namelijk moeiteloos aan uw behoeften en budget aan. Altijd al gedroomd van een dressing die tot in de kleinste details afgewerkt is?
BINNENDEUREN

BINNENDEUREN

Klassiek of modern, wit gelakt of beukenhout, … Bij KV Interieur in Zonhoven hebben we zeker en vast de binnendeur in huis die voldoet aan uw eisen en verwachtingen.
GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Merkt u dat uw gevel aan opfrissing toe is? Bent u op zoek naar een expert in gevelbekleding in Zonhoven en omstreken? KV Interieur stopt uw kostbare gevel graag in een nieuw jasje.
GYPROCWERKEN

GYPROCWERKEN

Gyprowerken in Zonhoven en omgeving? Dan bent u bij KV Interieur, hoe kan het ook anders, aan het juiste adres! Gyproc is een zeer flexibel materiaal dat zich makkelijk leent voor diverse toepassingen.
ZELFBOUWPAKKET

ZELFBOUWPAKKET

Het idee is simpel: u koopt een ladekast, een dressing, een tv-meubel, een bureau, een badkamerkast, een keukenkast, … en wij leveren op maat gezaagde panelen die u makkelijk en mits de juiste instructies, zelf in elkaar kunt steken.

Onze diensten

 1. Beste kwaliteit

  Onze materialen zijn steeds van de beste kwaliteit zodat u lang kunt genieten van uw investering.

 2. Transparant

  Wij staan garant voor transparante communicatie waarbij onze klanten betrokken worden bij alle stappen die gezet worden in het bouwproces.

 3. Verschillende stijlen

  Houdt u van een klassieke stijl of kan uw interieur een moderne toets gebruiken? Uw persoonlijke stijl staat centraal bij het maatwerk dat wij leveren.

 4. Passie

  Dankzij onze jarenlange ervaring en onze passie voor maatwerk leveren we steeds projecten af waar zowel wij als onze klanten trots op zijn!

 5. Jarenlange ervaring

  Als ervaren team zorgen wij sinds 2008 voor een breed aanbod aan diverse werken die we uitvoeren in regio Limburg.

 6. Zelfbouwpakketten

  Wij leveren op maat gezaagde panelen die u makkelijk en mits de juiste instructies, zelf in elkaar kunt steken.

Zijn er onduidelijkheden waarmee we u kunnen helpen?

Bij elke opdracht komen we steeds vrijblijvend langs om een correcte opmeting te doen en uw plannen uitvoerig te bespreken.
Aan de hand daarvan stellen we een gedetailleerde offerte op. Uiteraard houden we steeds rekening met uw budget en de beschikbare middelen.
Bel of mail KV Interieur meteen voor meer info of voor een offerte op maat van uw interieurwerken in Zonhoven en omgeving.

NEEM CONTACT OP