Voor jouw unieke interieurbeleving


 Contacteer ons

INBOUWKASTEN

Meubels perfect op maat gemaakt

Meubels kopen wordt vaak gedaan in een reusachtige meubelzaak waar tientallen kasten, tafels en stoelen in een showroom klaar staan om verkocht te worden. Toch zijn er heel wat mensen die geen passend meubelstuk vinden in soortgelijke shops.

De kast is net te groot, ietsje te klein of eigenlijk niet zoals u het echt wilt. Om toch het perfect passende meubel voor uw huis te kunnen vinden, kunt u KV Interieur contacteren. Wij maken namelijk meubels op maat, volledig volgens uw eigen stijl. U kiest zelf de afmeting, de indeling en het materiaal en wij zorgen voor de rest. Op die manier krijgt u een perfect passend meubel dat in uw woning als een pronkstuk zal te zien zijn. Verwacht u alvast aan talloze complimenten van uw gasten! 

Functionele inbouwkasten

In iedere woning zijn er heel wat ruimtes en hoeken die eigenlijk perfect als opbergruimte zouden kunnen dienen. Op die manier zou u in uw huis heel wat extra plaats kunnen creëren om spullen op te bergen. De inbouwkasten van KV Interieur bieden in dat geval de ideale oplossing. Onze opbergoplossingen op maat passen zich namelijk moeiteloos aan uw behoeften en budget aan. Altijd al gedroomd van een dressing die tot in de kleinste details afgewerkt is? Slingeren de jassen en schoenen van de kinderen rond in de living, en wilt u daarom graag een vestiaire in de inkomhal installeren? Samen met u doen we er alles aan om de beschikbare ruimte in uw woning optimaal te benutten. 

Maatwerk is vakmanschap

Benut elke ruimte optimaal en kies voor KV Interieur. Wij zorgen ervoor dat elke verloren ruimte omgetoverd wordt tot een functionele kast met feilloos afgewerkte schuifdeuren, draaideuren en stevige legplanken. Ook voor het maken van een mooie dressing die past bij uw eigen stijl kunt u bij ons terecht. Na een eerste bezoek maken we een offerte op basis van het budget dat u wenst te besteden. We helpen u bij de materiaalkeuze en het ontwerp. Heeft u zelf reeds een ontwerp voor ogen? Mooi, dan verwerken wij dit graag op een professionele manier. Wij bouwen voor u opbergoplossingen tot op de millimeter. 

U hoort het: met het maatmeubilair van KV Interieur kiest u niet alleen voor stijl, maar ook voor de vrijheid om uw woning precies in te richten zoals u het wilt. 

Offerte en contact

Wilt u graag meer informatie krijgen over onze inbouwkasten of meubels op maat? Of zoekt u een vakman voor gyprocwerkengevelbekleding, keukens en badkamers of binnendeuren? Bel of mail dan gerust KV Interieur in Zonhoven. Wij staan u graag bij met onze kennis en kunde.


Besparen dankzij zelfbouwpakketten

Bij KV Interieur hebben we echter een manier gevonden om ervoor te zorgen dat u kunt besparen op uw bouwwerken: Onze handige zelfbouwpakketten!