Diverse interieurwerken regio Limburg 

vraag uw offerte

Gyprocwerken voor nieuwbouw of renovatie

Gyprowerken in Zonhoven en omgeving? Dan bent u bij KV Interieur ook aan het juiste adres. Gyproc is zeer flexibel materiaal dat zich makkelijk leent voor diverse toepassingen. Eerst en vooral kunt u gyproc gebruiken als bekleding op bestaande muren. De muren worden volledig vernieuwd en krijgen een mooie en effen indruk.

Valse wanden of plafonds

Daarnaast is gyproc ook bruikbaar voor het plaatsen van valse wanden of plafonds. Uiteraard is een mooie afwerking hier van groot belang en daarbij kan KV Interieur u perfect helpen. Wij zorgen voor precisiewerk van de hoogste graad. Toch garanderen wij u dat onze prijzen perfect betaalbaar blijven. De ruimte waarin de gyproc moet aangebracht worden, speelt een grote rol bij de keuze van de juiste gyproc. Zo zijn badkamers vaak vochtig en dient u hier rekening mee te houden.

Stel ons uw vragen

Zoek niet verder en kies voor een ervaren aannemer uit eigen streek die perfect uw gyprocwerken kan uitvoeren. Bel KV Interieur in Zonhoven of vul ons online contactformulier in! Wij geven u zo snel mogelijk een passend antwoord of correct advies.

Bel of mail ons meteen
voor meer info of een offerte op maat!

Contacteer ons